Close

BHV cursus in Eindhoven

Wilt u een BHV cursus volgen in Eindhoven? BHV-cursus organiseert diverse cursussen om uw organisatie veilig te houden. Wij geven ook regelmatig cursussen in Eindhoven. Hier geven wij onder andere BHV basiscursus, herhaling van BHV cursus, maar ook AED of EHBO cursussen, VCA en andere veiligheidscursussen.

BHV cursus

Met een BHV cursus worden gevaarlijke situaties met schade en letsel zoveel mogelijk voorkomen binnen uw bedrijf. Deze cursus is dan ook verplicht voor een werkgever om te organiseren. Wij van BHV-cursus geven cursussen met een duidelijke theorie die voldoen aan de Arbowet. Bij deze cursussen word je geleerd hoe je met een bepaalde situatie om moet gaan en hoe je bij die situatie moet handelen. De cursus duurt een dagdeel of een hele dag, dit kunt u zelf kiezen. Wij nemen de materialen mee om te oefenen, u hoeft alleen voor het eten en drinken en de locatie te zorgen. U kunt bij ons dus binnen één dag uw BHV halen! Wij geven BHV cursussen aan particulieren en aan bedrijven.

BHV herhalingscursus

Het is belangrijk dat de hulpverleners bij uw bedrijf ten alle tijden in staat zijn om hun taken uit te voeren en omdat BHV-taken niet dagelijks worden uitgevoerd kan dit vervagen of helemaal wegvallen. Daarom is het handig om jaarlijks een herhalingscursus te doen. Zo worden de nieuwste medische en technische inzichten gedeeld en word de rest nog een keer herhaald, op die manier zijn uw hulpverleners weer helemaal bij en kunnen zij weer bij nood paraat staan.

Op locatie in Eindhoven

Wilt u liever niet lang reizen voor een cursus? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij komen namelijk bij u op locatie en dus ook in Eindhoven. Dat is ook het enige wat u hoeft te regelen, samen met het eten en drinken. Doordat wij op locatie komen kan u dat niet alleen financieel schelen maar kunnen wij ook gelijk de situaties die bij uw bedrijf en uw locatie passen in praktijk brengen, zo zijn uw hulpverleners nog beter voorbereid.

Locaties in de buurt van Eindhoven

Toch opzoek naar andere een locatie in de buurt van Eindhoven? Wij geven ook cursussen in:

Er is dus altijd wel een locatie bij u in de buurt!

Geen evenementen gevonden!
Meer laden

BHV instructeurs gezocht!

Wij zijn opzoek naar zelfstandige BHV instructeurs. Ben jij of ken jij iemand die opzoek is naar een leuke en uitdagende baan met veel flexibiliteit en een goed salaris?