Close

ADR Certificaat Vervoer Gevaarlijke Stoffen

Kwaliteit en erkend "veilig werken langs de weg" certificaat!

Duidelijke theorie

Met een duidelijke theorie bent u goed voorbereid op de praktijk.

Complete cursussen

Iedere cursus is voorzien van cursusboek, koffie/thee en lunch arrangement en examengelden.

Deze training gaat in op hoe gevaarlijke stoffen volgens de voorschriften moeten worden vervoerd. In de ADR-cursus komt alle lesstof die je voor het examen moet kennen aan bod. De training is bedoeld voor chauffeurs die gevaarlijke stoffen vervoeren. Op grond van het ADR-verdrag moeten deze chaffeurs in het bezit zijn van een ADR-vakbekwaamheidscertificaat.

De volgende onderwerpen worden behandeld:
  • Transport
  • Koeriersbedrijven
  • Chemische industrie
  • Op- en overslagbedrijven
  • Expeditiebedrijven
Duur
De cursus ADR basis heeft een lesduur van 3 dagen. De opleiding ADR start om 08:30 t/m 16:30. Aan het einde van de ADR cursus wordt er een ADR examen afgenomen. Het ADR basis examen bestaat uit zowel een schriftelijk als mondeling deel.

Het schriftelijk deel bestaat uit 25 ADR basis vragen en het mondeling deel duurt ± 30 minuten. Het ADR examen kan op verschillende locaties worden afgenomen. Na het behalen van het ADR basis examen wordt ADR basiscertificaat naar u toe gestuurd.
Geldigheid ADR basis certificaat
De cursus ADR basis heeft een geldigheid van 5 jaar, u moet tussen het 4e en 5e jaar een ADR herhalingscursus volgen met een ADR herhaling examen. Een ADR herhaling cursus kunnen wij ook voor u verzorgen.

Nascholing

Deze cursus is geldig voor de verplichte nascholing van beroepschauffeurs. Neem contact op met één van onze opleidingsadviseurs voor de meest actuele informatie. Lees hier meer over de verplichte nascholing.

Waarde nascholing
ADR Compleet: 14 uur
Basis: 14 uur
Basis + Tank: 14 uur
Basis + 1 + 7: 14 uur

Reserveer een plek

€ 195,00

excl. btw, Per persoon

Online reserveren

Telefonisch reserveren