Close

Materialen

AED

Een AED (Automatische Externe Defibrillator) kan bij een hartstilstand een levensreddende schok geven die het hart weer normaal laat kloppen.
Na een korte training kan de AED door iedereen veilig gebruikt worden; thuis, op het werk en op straat.

 

Bij reanimatie en defibrilatie met een AED binnen handbereik stijgt de kans op overleven tot wel 70%.

 

Heartsine is één van de pioniers op het gebied van AED-ontwikkeling en de Samaritan 300p is één van de meest verkochte AED’s ter wereld.

 

Verbandtrommels

Blusdekens

De blusdeken is een veilige oplossing voor de vlam inde pan, of kleren die in de brand staan.
Deze blusdeken zit in een harrde kunststof wandkofferr. De blusdeken is snel en makkelijk te gebruiken. Indien men aan de twee strippen trekt, gaat de koffer open en is de deken direct klaar voor gebruik.
De blusdeken voldoet aan de Norm EN-1869:1997. De blusdeken is verkrijgbaar in drie afmetingen.

Veiligheidsvestjes

Arbeidsomstandigheden op de werkplek zijn aan wettelijke maatregelen onderheving en de E.E.G. heeft een aantal normen opgesteld om de gezondheid, arbeidsveiligheid en bescherming van werknemers te verhogen.
Veiligheidsvesten bestaan uit 100% polyester en zijn voorzien van 3M scotchlite reflecterende striping volgens de EN 471 norm klasse 2. Deze veiligheidsvesten hebben een klittebandsluiting.

Vulling Verbandtrommels

Disclaimer

Hoewel bij het samenstellen van de inhoud van deze site de grootste mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, sluit wij en de redactie en medewerkers van deze site iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die op of via deze site beschikbaar is.

Bij aanvragen voor bestemming en verdere informatie richt u zich tot: info@bomba.nl ter attententie de heer A.H.R. Bronts.

Niets uit deze tekst of grafische voorstelling op deze site mag zonder schriftelijke toestemming van BHV-materialen webwinkel worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt in enige vorm of enige wijze, hetzij door druk, fotokopie, fax, overtypen op opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand.

Bestelformulier